• SNELLE LEVERING
  • GRATIS VERZENDEN VANAF € 50,00
  • NIET GOED, GELD TERUG

Sokken breien en een klein beetje haken.....

Gepubliceerd op 26 augustus 2023 om 12:38

Het is wel te zien wat ik erg leuk vind om te doen. Afgelopen tijd weer meerdere sokken gebreid.
Dit keer heb ik sokken gebreid met 2 kleuren. 

Op deze foto is dat goed te zien. De boord is gebreid met de groen Durable Soqs en de blauwe kleur met de Opal. Ik brei dus 1 toer groen, 1 toer blauw en verder een basis sokkenpatroon. 

En ja dan kan je nog meer sokken breien uit 1 bol Opal. Met 2 bolletjes uni van 50 gram en 1 bol gekleurd van 100 gram kan je 2 paar sokken breien. Ook is deze techniek erg leuk voor restjes op te breien in kindersokken. Niet alle sokken kan ik zelf gebruiken dus er worden ook wel handgebreide sokken verkocht. Hier kun je de eerste kleuren van de Durable Soqs al zien. Er zullen steeds meer kleuren van komen. Dat is ook de reden dat de New Running uni uit de collectie gaat. 

En ja dan ook nog een heel klein beetje haken. Granny's haken vind ik wel leuk om te doen.  En ik blijf nog even in de sferen van de sokkenwol. Deze granny's haak ik met sokkenwol. Heel mooi en geeft veel kleuren zonder dat er steeds draadjes afgehecht moeten worden. Ik gebruik hiervoor de Patagonia van Flotte sockke kleur 1651.
Ondertussen ben ik al weer aan het nadenken over mooie truien of vesten hoor die ik wil gaan breien en ook ga ik hier volgende keren zeker patronen die ik gevonden heb op het web met jullie delen.

Veel handwerkplezier 

Groetjes Klazien


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.